Meer succes met een bijzonder brein

Meer succes met een bijzonder brein

Ben jij er klaar voor om meer succes, geluk en plezier in je leven te krijgen? Dan is dit een goed moment om te starten met coaching. In een coachingtraject focussen we samen op een aantal doelen die voor jou persoonlijk belangrijk zijn. Door onze gesprekken, opdrachten, reflectie en inzichten kom je elke sessie dichter bij jouw doel.

Of je persoonlijk wil groeien, op het werk zaken anders wil aanpakken of hulp nodig hebt bij een moeilijke periode in het leven, coaching kan je helpen. Vaak heb je de wijsheid zelf in pacht, maar heb je een spiegel nodig om te zien wat je al weet. Samen gaan we op onderzoek uit naar wat voor jou werkt, wat jou geluk geeft en hoe jij het beste uit de verf komt.

Mijn coachingstijl is onderzoekend, vragend, empathisch en gericht op jouw kwaliteiten. Uiteraard kijken we naar de moeilijke kanten, maar we gaan ook op zoek naar wat werkt en hoe je daar meer van kan doen. Welke tactieken kan je inzetten om jouw leven mooier te maken? Waar liggen jouw talenten? Wat zijn jouw geluksmomenten? En waar ligt nog onondekt terrein wat jou kan helpen?

Gun jezelf de beste versie van jezelf.

Danitsja Koster – Neuroinclusief.com

Momenteel werk ik 1-op-1 in live of online coachingsessies. In de toekomst komen er groepssessies bij. De duur van een traject wordt in overleg met jou afgesproken, dat is afhankelijk van jouw hulpvraag. Neem voor alle informatie contact op via onderstaand formulier.

Hoe verloopt een coachingtraject?

  • Aanmelding via contactformulier
  • Online intake van 30 minuten
  • Inschrijving en coachingsplan
  • Coachingssessies
  • Afrondende sessie

Neem contact op

Wil je meer weten of je aanmelden? Vul onderstaand contactformulier in en je ontvangt snel een reactie terug.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Wat is je vraag of verzoek?